Градев: Ще оспорваме решенията на Конгреса, ако Борислав Михайлов спечели 12-10-2021 08:00:47

Георги Градев не бе допуснат до залата, в която се провежда Конгреса на БФС.

Той сподели, че срещу него е подаден сигнал в прокуратурата, че подписите, които го посочват за делегат, са недействителни.

Той заяви, че още над 10 клуба имат същата съдба и не са допуснати до Общото събрание. 

“Миналата седмица адвокатската кантора, която обслужва сегашното управление на БФС, подава сигнал в прокуратурата срещу ФК Балкан (Варвара) с невярното твърдение, че подписите, които са положени под протокола, в който съм посочен за делегат, не са действителни. Представени са всички документи, които удостоверяват, че аз съм издигнат легитимно. Президентът на клуба е тук с нас, който дойде, за да потвърди лично неговия и подписите на колегите си, но никой не желае да излезе да разговаря с нас", допълни той. 

"Ситуацията е абсурдна, тъй като е създадена изкуствено от футболния съюз - проверка от прокуратурата. Естествено, тя няма как да завърши до провеждането на Конгреса. Моята съдба споделят още около 10 клуба от благоевградския регион, за които знаем, че ще подкрепят Бербатов. Ние, от Балкан (Варвара), ще оспорваме решенията на този Конгрес, ако Борислав Михайлов спечели изборите. Тук има представител на футболен клуб от Видин, който също не е допуснат", допъ;лни адвокатът.

"Договорено било да бъде взет от председателя на Зоналния съвет с неговия автомобил, но по пътя са го подминали като “пътна гара” и умишлено не са го взели. Това е злоупотреба с право. Ясно е, че аз има какво да кажа. Умишлено не съм допуснат. Всички празни приказки, които изговориха Лечков, Фурнаджиев и всички останали, току-що заминаха в кошчето. Ако това бяха честни, демократични и прозрачни избори, тогава защо ги е страх от мен?”, попита Георги Градев.