Бербатов призова делегатите да гласуват по съвест за нов президент на БФС 12-10-2021 10:21:15

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се обръна към делегатите на Конгреса, непосредствено преди финалното гласуване. Той призова всеки един да гласува по съвест и за доброто на българския футбол.

"Заедно сме най-силни и най-сплотени. При заедно няма един човек, който решава. Заедно е повече от един, само така ще надграждаме. Не сме по-слаби от държавите до нас, но те вече тръгнаха много по-напред. За да ги настигнем, трябва да се обединим, а не да се разиденяваме и да работим заедно. Време е да създаваме, а не да забравяме. Да градим, а не да рушим, но това пак става само заедно като отбор. Вашият вот е важен. Всички имаме деца, всички сме родители. Грижим се за бъдещето на децата ни и на любимия ни спорт. Има представители на УЕФА и ФИФА, благодарим им, че са тук и дано станат свидетели на демократично гласуване", каза Бербатов в изказването си, непосредствено преди гласуването.

"Заедно, всички обединени, сте повече от един, но на моменти се забравя. Това  пише и на Народното събрание. Всеки един глас е важен. Гласувайте по съвест и за доброто на българския футбол. Сега е време да покажете уважението един на друг за по-добро бъдеще на децата ни и на любимата ни игра. В необичайно време се изискват смели и необичайни неща. Тези неща не са част от моята реч. Докато гледах и чувах какво се случва, всичко идва от сърцето. На база срещите, които правихме. Честен съм и откровен. Бъди винаги честен и откровен. Гласувайте по съвест за този кандидат, когото прецените", каза още Бербатов.