Костадин Костадинов: Настоящият парламент не може да излъчи правителство 31-08-2021 07:40:45

Очевидно е, че към настоящия момент този парламент, в този си състав, не може да излъчи правителство", заяви Костадин Костадинов, председател на ПП "Възраждане" в ефира на БНТ. Според него най-добре е да се отива към нови избори, както и ще стане, тъй като определено и третият мандат няма да получи подкрепа.

По думите му "много важна в навечерието на тези очертаващи се извънредни избори е заявената вече позиция от страна на кабинета да се въведат нови изключително тежки ограничителни мерки, с които на практика ще се въведе едно разделение на обществото на две - на ваксинирани и на неваксинирани, което представлява тежка форма на дискриминация".

От ПП "Възраждане" на 11 септември организират национален протест, започват и серия от протести, за да не допуснат подобна дискриминация и подобни ограничения. "Дискриминацията е това, че се налага разделение на ваксинирани и неваксинирани, като ваксинираните ще се ползват с определени, пак непълни права. А неваксинираните няма да се ползват с никакви права", допълни Костадин Костадинов.