Временно променят движението по ул. „Антон Страшимиров“ в Горна Оряховица 08-10-2021 14:26:13

Временна организация на движение се въвежда по улица „Антон Страшимиров“ в Горна Оряховица във връзка с извършване на неотложен ремонт на железния път и елементите на прелезните настилки. Движението на пътни превозни средства ще бъде спряно в района на жп прелезите, по които ще се работи. Временната организация на движение ще бъде регулирана с пътни знаци.

От 9.00 ч. на 11 октомври (понеделник) до 16.00 ч. на 14 октомври (четвъртък) се ограничава движението на автомобили през прелеза по ІІ-ра главна жп линия София – Горна Оряховица – Варна в района на гара Горна Оряховица. От 9.00 ч. на 18 октомври (понеделник) до 17.00 ч. на 21 октомври (петък) се спира движението на превозни средства през прелеза по ІV-та главна жп линия Русе – Горна Оряховица-Подкова в района на гара Горна Оряховица.
Като обходен маршрут за посока с. Първомайци – кв. Калтинец може да се ползва – с. Първомайци – ул. „Съединение“ – ул. „Пробуда“ – кв. „Калтинец“. Отбивният маршрут за обратната посока е – кв. „Калтинец“ – ул. „Пробуда“ – ул. „Съединение“ – с. Първомайци.