Политическа партия АБВ регистрира листата с кандидатите за народни представители в РИК

Проф. Любомир Халачев - бивш ректор на НАТФИЗ ще води листата във Велико Търново.

0
4

Политическа партия АБВ представи листата за явяване на предстоящите парламентарни избори. Проф. Любомир Халачев – бивш ректор на НАТФИЗ ще води листата във Велико Търново. Той бе представен от третия в списъка адвокат Николай Илчев, който е и областен координатор на политическата структура. Второ място заема представителят на гражданската квота проф. Севдалина Димитрова.

Листата на АБВ за предстоящите избори се състои от 8 номинации. На четвърто място е Марин Богомилов – председател на земеделска кооперация в село Поликраище и икономист, Альоша Кушлов – учител в град Свищов, Емилиян Миланов – мениджър в системата на БДЖ, Тихомир Куков – ресторантьор и Иларион Златев – инженер-химик и преподавател в НВУ „Васил Левски“.

Николай Илчев

Тази листа е формирана на принципа, който АБВ вече над 6 години отстоява, а именно листата да е изградена от професионалисти, експерти, авторитети.Хора които стоят здраво с името си – популярни личности, които могат да допринесат за по-доброто бъдеще на нашата родина.“

Като симбиоза между представители на академичните среди, енергията, моженето, знанието на младите хора и географското представителство на хора от различни населени места в региона, определи листата председателят на партията АБВ и призова всички хора да гласуват на 4 април.

Румен Петков, председател на ПП АБВ

Негласуването обслужва купения вот администрирания и корпоративния вот, който е в едни ръце. Това внушение, което върви на второ ниво подсъзнателно – следващия парламент няма да е стабилен, следващия парламент ще се разпадне, няма да изкара една година, всъщност внушението е – не ходи да гласуваш.. не се ловете на това. ”

Политическа партия днес регистрира и листата с кандидатите за народни представители в Районната избирателна комисия.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here