Лидерът на Политическа партия “Републиканци за България” Цветан Цветанов повежда листата във Велико Търново

Това заяви той след като я регистрира в РИК.

0
6

Лидерът на Политическа партия “Републиканци за България” Цветан Цветанов повежда листата във Велико Търново за предстоящите парламентарни избори на 4 април. Това заяви той след като я регистрира в РИК. Второ място заема Стефан Дойкин – учредител на партия „Републиканци за България“, трети е Борислав Ангелов. Партията се явява с пълна 16-членна листа.

В листата за предстоящите парламентарни избори влизат още Вероника Сивриева, д-р Красимир Кирилов, Фикред Ферадов, Пламен Маринов, Пламен Атанасов, Снежана Стефанова, Мартин Димитров, Андрей Маринов, Александър Петров, Елка Петрова, Николай Драков, Иван Станев и на 16-то място Деян Димов.

Цветан Цветанов

Тези млади хора, които виждате до мен и всички млади хора в листата средната възраст е около 38 години. Това което сме заложили като акцент в цялостната ни политика и кампания, която ще проведем на тези избори е да заложим на млади хора, да има и хора с опит, но преди всичко активните работещи млади хора, които са на възраст около 30 до 40 годишна възраст.

Важен акцент в управленската програма на партията е електронното управление, заяви председателят на партията.

Цветан Цветанов

По данни на агенция Информационно управление 38 хиляди са административните услуги, които се предлагат на българските граждани към настоящия момент от местна и изпълнителна власт. Покриващи стандартите на Европа са само 5%. Това означава 1961 услуги. Сами разбирате какъв е основният ни проблем и какъв трябва да бъде основния приоритет.”

Акценти в кампанията на „Републиканци за България“ ще бъдат още съдебната реформа, намаляване на политическата квота във Висшия съдебен съвет и сектор Земеделие.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here