Слави Трифонов публикува нов остър коментар в социалните мрежи. Този път той е свързан с карантината на президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов, както и други министри. 

Той оспорва твърдението, че те имали обществено значима работа и допълни, че всички, които живеем и работим в България, имаме обществено значима работа

Ето цялата публикация:

“Значи така… Румен Радев, Бойко Борисов и някои министри – само два дни под карантина, а останалите по десет дни. Значи, законът е равен за всички, а за някои е по-равен.
А, чакайте малко. От столичното РЗИ и от Щаба казаха, че Румен Радев, Бойко Борисов и министрите имали обществено значима работа и затова – само два дни под карантина. Значи, тяхната работа е обществено значима, а нашата не е. Е, сега ще ви кажа всъщност как е. Всички ние, които живеем и работим в България, имаме обществено значима работа. Всеки един от нас.
И не може така избирателно, както на вас ви изнася, понеже сте управляващи и политици, да казвате кой човек е важен и кой – не. Всички сме важни. Всеки един от нас има обществено значима работа и правилата са за всички.
И докато не си го набиете в главите, между нас и вас ще има огромна дистанция. Доста по-голяма от тази, която трябва да спазваме заради коронавируса”. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here