Градски ученически парламент продължава със събитията на открито

Тази събота с поредица от игри отново предизвиква младежите в града.

0
3

Градски ученически парламент във Велико Търново продължава със събитията на открито. Тази събота с поредица от игри отново предизвиква младежите в града. Това е второто организирано събитие от тях за учебната година. То ще се проведе на 24-ти октомври в пространството около паметник”Асеневци” от 15 часа.

Четири отбора от по четири човека ще се включат в различни мисловни задачи край паметник “Асеневци”. Списъкът все още не е запълнен, затова желаещите да се включат могат да го направят до утре.

Теодора, ГУП Велико Търново

Утре ще проведем Treasure hunt – така нареченото търсене на съкровище. Ще има различни постове, в които ще има различни мисловни задачи и физически дейности.

Миналата година се състоеше само от загадки. Тази година искахме да е по-разчупено, по-голямо, да има повече физически дейности, повече пространство. Повече отбори също. Смятаме, че ще бъде много по-интересно. Има и много повече интерес тази година.”

Съвсем скоро, на 1-ви ноември от Градски ученически парламент планират и викторина на тема “Народни будители”. Събитието ще се проведе в местен клуб, като част от него ще бъде и концерт с талантливи изпълнители.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here