Разделението е за добро и вярвам, че ще излезем много по-силни. Трябва да стане така, както хората искат. Ако са реални протестите, лично аз ги подкрепям. Подкрепям хората, които не са глупаци, не са се примирили и вярват, че могат да живеят по-добре и да са равни с другите народи. Това каза Кубрат Пулев по БТВ.

Вероятно има и платени хора, но има и такива, които обичат България, отиват с децата си на протестите, за да си отстояват правата. Не може да седим и да чакаме неволята. Принцът на белия кон го няма. И жените и мъжете трябва да го разберат. Всички хора трябва да повярват, че те не са второ качество народ. Не зная защо българските пенсионери трябва да получават 250 – 300 лева пенсия. Това е жалко. За спорта е жалко. За здравната система е жалко. Трябва да бъдат будни хората и да изискват. Направил съм така, че да съм независим. Но общото е много по-важно от Кубрат Пулев. Хората са важни, те не заслужават тази съдба на стари години.

Всички сме много на думи, но в крайна сметка ситуациите, които животът ни предоставя, показват кой кое е. С две думи възхищавам се на себе си. С пренебрежение приемам загубите и болките. Много хора искат тази победа.

Човек не може да бъде по-различен, но и малко да се промени, не е малко. Не мога да разбера защо толкова обичам българския народ. Може от името Кубрат да идва. Може да съм за други времена, аз съм прекалено истински човек.

По отношение на очаквания мач с Антъни Джошуа, той каза: „Перфектно съм. Чувствам се супер. Сто процента е сигурен мача в моите очи. Подписахме договор между двете страни. Надявам се да има публика. Надявам се всичко да е наред с мен и с моя противник. Победата, която смятам да направя, би била нещо огромно. Готвя се само за победа, не отивам в Лондон като турист. Не ми е толкова интересна дестинация.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here