За поредна вечер протестиращи във Велико Търново поискаха оставката на правителството и главния прокурор

Очакват се протести и в следващите дни.

0
20

За поредна вечер недоволни граждани се събраха около паметник “Майка България”, за да поискат оставката на правителството и главния прокурор.

Всяка вечер настоявам за оставка и се надявам за сваляне на това правителство, за изчистване на всички мафиотски практики, не само в правителството, а в нашето общество.”

Не може българския министър-педседател да използва такъв език и след тези компромати в една членка на Европейския съюз той да продължава да заема тази позиция. За мен е обидно всички репортажи в европейските медии да започват с България- това е най-корумпираната и най-бедна членка на ЕС. 13 години след като сме в Европейския съюз нищо реално не се промени.”

Опростаченият език, с който ни управляват през тези 11 години да изчезне, защото това е срам и позор първо за България, после за пред Европа, да не говорим за пред света.”

Днешният запис за хората, които следят политиката едва ли ги изненадва особено, нивото е ясно, нивото е същото, дъното продължава да е се копае и това е просто още една причина, за която трябва да си отидат.”

Недоволните граждани отново организираха шествие и със скандирания преминаха от центъра до Съдебната палата, където хвърляха ролки с тоалетна хартия. Очакват се протести и в следващите дни.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here