Издирват 69-годишен изгубен мъж

Семейството му търси съдействие от всеки, който има информация за местонахождението му.

0
1446

69-годишен мъж от Велико Търново е в неизвестност от почти седмица. Семейството му търси съдействие от всеки, който има информация за местонахождението му. Мъжът се казва Митко Блажев и страда от паркинсон, има нарушена двигателна функция. Това е пореден изчезнал човек на областта със заболяване от началото на годината.

69-годишният Митко Блажев изчезва миналия петък около 14 часа. Тогава е напуснал жилището, което се намира в квартал „Света гора“, казвайки, че отива да се разходи до паметника „Асеневци“. След това следите му се губят. Митко е имал лекарства за ден и половина. Близките му се притесняват за здравословното му състояние, защото вече от няколко дни не е приемал лекарства. А когато не ги е пил, се обездвижва, споделя дъщеря му.

Христина Блажева

Последно е бил облечен с черно долнище, блузката му е била синя на сиви квадратчета с якичка и жълта шапка.”

Обикаляли сме почти целия град, реката, в Горна Оряховица ходихме, в Лясковец още първия ден, с коли, с хора, брат ми, негови приятели. Който се отзове, идва и помага.”

Виждали са го в града, но пред общината, виждали са го на тунелите откъм Русе на влизане в Търново, някои казват, че са го виждали и на жп гарата. Сигнал получихме и в Горна Оряховица, че са го видяли, но мисля, че беше фалшив, защото ходихме до там и нямаше нищо.“

Днес близките на Митко разлепиха обяви и в близките около Велико Търново села. За случая вече е сигнализирано в полицията и 69-годишния мъж е обявен за общонационално издирване.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here