Корнелия Нинова: Обсъждаме и решението за учредителния конгрес на „Бузлуджа“ на 1-ви август

Това не е моя начин и представа за правене на политика. Така Корнелия Нинова отговори на въпрос, свързан с последните изтекли записи, че заедно с Румен Радев имат покрепата на бизнесмена Валентин Златев.

0
11

Това не е моя начин и представа за правене на политика. Така Корнелия Нинова отговори на въпрос, свързан с последните изтекли записи, че заедно с Румен Радев имат покрепата на бизнесмена Валентин Златев. Във Велико Търново днес тя поднесе цветя на паметника в парк „Никола Габровски“.

Месец след първите смс-и показани от Божков се показва и потвърждава това, което ние повтаряме – Има задкулисие в държавата, каза още Нинова.

Корнелия Нинова

Има задкулисие в държавата, официалната държава е предала управлението на това задкулисие. Решенията за управлението на страната не се взимат в официалните институции, а на други места и от други хора. Една от нашите основни цели е да променим този модел на управление на страната.”

Освен програмните документи се обсъжда и решението за Учредителния конгрес на „Бузлуджа“ на 1-ви август, коментира Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова

За „Бузлужда“ се чуват различни мнения, макар това да не са разногласия, но има различни мнения. Някои от другарите все още се страхуват от болестта, изразяват опасение да не се случи нещо, други твърдо настояват да си направим събора на „Бузлуджа“.

За разногласия, ами втори ден съм тук. Срещнах се с доста арганизации, доста кметове, на няколко общини.“

 „Сред партийните редици не усетих никакво разногласие, разцепление. Партийните членове са спокойни. Разбира се знаете, имаме своите разногласия в Националния съвет. Те притесняват членовете ни, споделят тези притеснения, но надолу в организациите и в структурите не виждам разногласия.“

 Нинова коментира и широката подкрепа сред членовете на партията за избор на вътрешнопартиен предсесател и изрази надежда това да се случи на уговорената дата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here