Корнелия Нинова: Общините се нуждаят спешно от финансиране

Лидерът на социалистите се срещна с местния партиен актив. 

0
23

Общините се нуждаят спешно от финансиране и за да наваксат изразходеното в началото на кризата, и за да продължат социалните си дейности. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова в Лясковец. Лидерът на социалистите се срещна с местния партиен актив. А малко по-късно участва и в общинската конференция на БСП в Горна Оряховица.

По повод предстоящия вътрешнопартиен вот на БСП Корнелия Нинова каза, че се радва на високата подкрепа на членовете на партията.

  Корнелия Нинова

 “Навсякъде, където мина всички членове са изключително доволни от това, че се въведе за първи път пряк избор. Одобряват го. Радват се, че властта се дава на хората и че те ще избират, а не конгресът предсетдателя. Дори на някои места постъпват предложения този пряк вот да се разрастне и с пряк вот да бъдат избирани и други органи в партията, и местни и областни предсетдатели. Но за сега сме само на пряк вот само за председател на партията.”

 Много организационно усилие изисква това, за да стигнем до всеки член на партията, заяви още Корнелия Нинова и допълни, че партията е в кондиция.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here