Бащата на Джокович с обвинение към Григор

Сърджан Джокович твърди, че българският тенисист е виновен за заразяването на сина му

0
18

Бащата на Новак Джокович Сърджан обвини Григор Димитров за заразяването на сина му, както и на останалите тенисисти, участвали в демонстративния турнир Adria Tour. 

“Защо стана така? Вероятно, защото е пристигнал човек, който е бил болен. Никой не знае откъде. Той не е бил тестван. Той се тества след това на друго място. Според мен това нещо не е наред. Какво да правим? С поведението си той нанесе огромна щета на Сърбия и Хърватия, както и на семейството ни”, заяви бащата на Джокович пред RTL и допълни:

“Никой не се чувства добре, разбира се и самият Новак. Но, положението е такова, каквото е. От тази ситуация трябва да излезем по-силни. Трябва да осъзнаем, че това трябва да мине, да се защитим по някакъв начин.”

Кризисният щаб в Хасково настоява всички контактни на Григор Димитров да се карантинират

След Григор и Чорич, Виктор Троицки също е с коронавирус

Припомняме, че Новак Джокович отказа да се тества в Задар, малко след като бе обявено, че Григор Димитров е заразен с коронавирус. Лагерът на Джокович обясни отказа му с това, че световният номер 1 няма симптоми. Самият Новак избра да последва препоръките на медицинските специалисти при завръщането си в Белград. Именно там Джокович и семейството му се подложиха на тестове, от които стана ясно, че той и съпругата му Йелена са носители на вируса.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here