67-годишна жена от Лясковец е в неизвестност от 12 дни

До момента близките получават няколко обаждания, че жената е забелязана на различни места, но без резултат.

0
1039

От 12 дни 67-годишната Юлия Ивайлова от Лясковец е в неизвестност. Семейството на жената и МВР я издирват на територията на цялата област. До момента близките получават няколко обаждания, че жената е забелязана на различни места, но без резултат.

На 5 юни около обяд Юлия излиза от дома си в Лясковец. Жената е болна от деменция и за нея се грижи асистентка. Тя била в съседната стая, когато Юлия излиза.

Сузана Демирева, дъщеря на изчезналата

Камерите я засичат на центъра, на площада на град Лясковец. Имаме я заснета, имаме я видяна на камерите. Наши познати също са я видели. Минавайки оттам, отивайки към дома, търсейи моя дом, където аз живея и оттам вече просто само едни сигнали, които доколко са верни или неверни не знам.”

Обхождат се и местата, където жената е прекарала голяма част от живота си, като старото й работно място, родния й дом, но към момента без резултат.

Сузана Демирева, дъщеря на изчезналата

Много хора са запознати със случая, съдействат ми. Благодаря им, но просто нека не подават само сигнал, а просто да се опитат да спрат жената, да я заговорят, да се обадят на 112 или на телефона, който е пуснат в обявите.”

Близките се притесняват, че вече 12 дни Юлия не пие лекарствата си, което може да доведе до влошаване на здравословното й състояние. Жената е обявена за общонационално издирване.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here