Стари мебели с нов живот

Все повече хора обръщат внимание на мебелите в домовете си.

0
114

С огромно удоволствие и любов Надежда реставрира стари модели столове, които вече не се произвеждат, както и стари ракли, на които е нужно да се подсили цвета. Tака се получават стилни мебели, приложими отново в ежедневието и бита ни. По думите й дългата изолация вкъщи през последните месеци провокира хората да променят вида на дома си.

Надежда Георгиева, творец

Стоенето вкъщи трябва да се осмисли с нещо и изведнъж хората видяха едни стени, които трябва да се пребоядисат. След това едни мебели, които не си подхождат на новите стени. По този начин се появи желанието в хората да имат нещо различно, нещо, което да им носи настроение и естествено съобразено с обзавеждането в целия им дом.”

Столове, малки шкафове, кутии и стари рамки от картини са сред нещата, които Надежда преобразява през последните месеци.

Надежда Георгиева, творец

Представете си една стара кухня със шкафчета от преди 30 години, които са чамови. В един момент тази кухня може да заблести в бял цвят, с леко синкави орнаменти. Те са много модерни от миналата година насам и по този начин да се предаде една коренно различна визия на тази кухня. ”

Въпреки, че да превърнеш стара мебел в нещо красиво и стилно в дома си звучи сложно, се оказва напълно възможно и може да бъде приятна и вдъхновяваща задача.

Надежда Георгиева, творец

Да направим от нещо старо, да му вдъхнем нов живот. Резултатът, който се получава е наистина нещо уникално. “

Познавам много хора, които направиха такива експерименти и бяха много щастливи от крайния резултат. Валяци и бои се продават навсякъде и с малко желание и минимум познание могат да се получат наистина интересни неща. ”

Великотърновката съветва да не бързаме да изхвърляме остарелите и излезли от мода мебели, а да се опитаме да предадем нов живот, което няма да струва скъпо. По този начин ще се запази и споменът за мебела.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here