Фризьор във Велико Търново ще подари безплатна прическа на абитуриенти в неравностойно положение

Стилистът подкрепя и инициативата за даряване на коса за изработването на перуки за болни хора.

0
16

Фризьор във Велико Търново ще подари за пореден път безплатна прическа на абитуриенти в неравностойно положение. Този път в инициативата на Мирослава Петкова се присъединяват и гримьор и фотограф. Благотворителната кампания, в която тя участва не е първата. Стилистът подкрепя и инициативата за даряване на коса за изработването на перуки за болни хора.

Вече няколко години Мирослава Петкова прави щастливи абитуриенти от Велико Търново, които не могат да си позволят разходи за бала, като професионална прическа и грим.

Мирослава Петкова, фризьор

След като мога да помогна с професията си на някой, бих го направила с огромно удоволствие.”

Досега чрез кампанията Мирослава е помогнала на три момичета. Надява се този път желание да изявят две абитуриентки. С благородният си жест фризьорът заразява и други хора, които с радост се включват в кампанията.

Гримьорката, която гримира тук в салона, тя сама изяви желание миналата година да се включи в кампанията, сега също ще го направи. Тази година се включи и моя клиентка, която е фотограф и сама изяви желание да участва в кампанията и да запечата този спомен. Очите, които искрят след това са достатъчни, както и усмивката, за да продължим да го правим. Това са най-искрените очи и най-искрената усмивка.”

За кампанията стилистката разчита на социалните мрежи. Там желаещите могат да открият и нейните координати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here