Доц. Милен Михов ще води листата на ВМРО в област Велико Търново

Листата е от 16 кандидати.

0
2

ВМРО подреди листата на партията за предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април. Листата е от 16 кандидати. Тя е съставена следствие на общинските номинации и утвърдени от Областния комитет на ВМРО. Водач на листата е доц. Милен Михов. Втори e зам.-председателят на областния комитет на ВМРО Пенчо Чанев, на трето място е д-р Юлия Тонкова.

доц. Милен Михов

На четвърто място е Кирил Кирилов – представител на Горна Оряховица. Пети е Николай Цонев. На шесто място е проф. Мирослав Гълъбов – областен координатор на Съюза на патриотичните сили. Седма е д-р Магдалена Джикова.

В листата се нареждат още Пламен Борисов, Евгени Коев, инж. Ангел Генов, Йордан Грозданов, Веселина Йонева-Йорданова, д-р Йордан Минчев, адв. Кирил Станчев, адв. Петър Зангов и на 16-то място Димитър Димитров.

Средната възраст на кандидатите е 52 години. Най-младият е на 29 години, а най-възрастният на 72 години. По професионална квалификация – учители, юристи, лекари, икономисти, университетски преподаватели, технически специалисти и инженери, както и хора занимаващи се с медии и издателска дейност.

доц. Милен Михов

По своята обществена дейност нашите кандидати и своето политическо присъствие са следните – двама бивши народни представители, двама кметове на общини – г-н Пенчо Чанев на Златарица и г-н Ангел Генов на Павликени, един заместник-кмет на община Велико Търново – г-н Йордан Грозданов и 11 действащи и бивши общински съветници. Това за нас е важно, защото всички тези хора не идват някъде от вън, те са се явявали на избори, печелили са подкрепата на своите съграждани и са оставили трайна следа в общинския и обществения живот.”

1/3 от листата са представители на гражданската квота.

доц. Милен Михов

Никога досега ВМРО във Велико Търново не е било толкова мотивирано, толкова решително и така добре да работи в предизборна кампания, която влиза с ясното съзнание, че успеха зависи изключително от нашите усилия. Аз съм убеден, че ВМРО ще има решаващо присъствие в следващия 45-то народно събрание.

Сред приоритетите на партията са доходите, сигурността, грижата за семейството и децата и ускореното икономическо развитие.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here